Wat wij aanbieden

van der linde Texel

Familiebedrijf op texel

Recreatie service op Texel

De van der Linde groep biedt al jarenlang een breed aanbod recreatiemogelijkheden op het prachtige eiland Texel. Op deze pagina vindt u een overzicht van onze diensten.

F_WEB_aanzicht hoek terras dichtbij_2017_krofft
Erwin en wim

OnzeGeschiedenis

Twee ambitieuze broers

De onderneming van Willem en Erwin startte met een slijterij in De Cocksdorp. Willem, hoefsmid van beroep, nam in 1985 deze negen jaar eerder geopende drankenwinkel over van de initiatiefnemers. Vrijwel tegelijkertijd stopte de verhuurder van bolderwagens in De Cocksdorp ermee. Fietsenverhuurder Bruining in De Koog sprong hierop in. Hij wist dat Van der Linde over een groot pand beschikte en vroeg Willem of hij de fietsverhuur voor Bruining in De Cocksdorp wilde regelen. Dat wilde Willem wel. Kort daarop voegde zijn jongere broer Erwin zich in de groeiende onderneming. De broers kochten de Meerpaal (een pension) en twee bungalows.

Onze services

FOT

Fietsen op Texel

Bikedeals

Bikedeals.nl

Van der linde fietsen

Van der Linde Fietsen

stoet

Stoeterij van der Linde

vdl vak

Van der linde vakanties

tanks

Total de koog

tilia

Tilia

wat wijbelangrijk vinden

breed aanbod op Texel

Persoonlijk

Passie

Ambitie

Wij zijn een ondernemend team die altijd kijkt of dingen beter en efficiënter kunnen. Vanuit onze ambitie en passie kijken we continue naar creatieve en vooruitstrevende oplossingen. We blijven continue op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en trends.

Wij durven te innoveren, pionieren en blijven ons ontwikkelen. Wij zijn gepassioneerd over het het realiseren van kansen. Wij geloven dat leiderschap met en door mensen plaatsvindt.

Wij hechten waarde aan goede contacten zowel binnen als buiten onze organisatie. Persoonlijke service vinden wij daarin belangrijk met al onze klanten en gasten. We zijn open, transparant en zeggen waar het op staat. We zijn eerlijk over wat we wél en niet kunnen.

VdL_personeel_02_StefanKrofft_2020

KomWerken

Versterk ons team

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. Wil jij bij ons komen werken? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.