Welkom bij
Van der Linde Texel

De van der Linde groep biedt al jarenlang een breed aanbod recreatiemogelijkheden op het prachtige eiland Texel. Op deze pagina vindt u een overzicht van onze diensten.

Gelegen op het prachtige eiland Texel, bevindt zich de welbekende Stoeterij van der Linde. De stoeterij, gerund door familie van der Linde, bestaat uit hooggekwalificeerde fokmerries waar elk jaar fantastische veulens uit worden gefokt van de beste hengsten. Een deel van deze veulens wordt geselecteerd voor verschillende veilingen, het andere deel zal op het eiland blijven en worden opgeleid tot sportpaard.

Onze fietsspeciaalzaken zijn fietswinkels met een brede selectie van fietsen, accessoires, reserveonderdelen en professionele reparatie. Ook ook een fietsverzekering of voordelige (zakelijke) leasecontracten behoren bij ons tot de mogelijkheden. Van sportief tot recreatief en van lifestyle tot zakelijk. Voor alle alles hebben wij een geschikte oplossing met bijpassende service. 

De mooiste accommodaties in de noordkop van Texel. Onze accommodaties liggen op een prachtig stuk Texel, waar u een combinatie vindt van weids boerenland én bijzondere natuurgebieden als De Muy, De Slufter en De Nederlanden. Met aan de ene kant de duinen, aan de andere kant de waddendijk. En natuurlijk dat lange ongerepte strand.

Bovendien zijn onze accommodaties altijd in of vlakbij De Cocksdorp, een gemoedelijk dorpje, vlak aan de kust, daar waar de Noordzee overgaat in de Waddenzee. Hier kunnen onze gasten met een beetje geluk op een heldere nacht drie vuurtorens tegelijk zien schijnen: die van Texel (vlakbij en te beklimmen) én die van Vlieland en Terschelling.

Fietsen op Texel is onze verhuur tak en is dé ideale manier om op een actieve manier van het eiland te genieten. Fietsen op Texel is naast actief bezig zijn ook genieten van de prachtige natuur. Texel beschikt over 140 kilometer aan fietspaden en deze voeren u over het hele eiland. Zo komt u per fiets op plekken waar u met de auto niet eens kunt komen! De prachtige natuurparken, duinen en bossen vormen tijdens uw fietstochten het Texelse landschap. 

Wij verhuren o.a. E-bikes/Elektrische fietsen, tandems, kinderfietsen, scooters, bakfietsen en mountainbikes.

Het gezelligste tankstation van Texel! 7 dagen per week geopend. Naast dat u bij ons kunt tanken kunt u letterlijk even ‘bijtanken’ door een kopje koffie te nemen of een kijkje te nemen in onze shop. Wij verkopen o.a.: snoepgoed, sigaretten, tijdschriften en natuurlijk alles voor in en om uw auto. Ook hebben wij een leuke collectie cadeau artikelen. Tot slot kunt u ook bij ons terecht voor b.v. haardblokken en vogelvoer. Dus kom gezellig langs, tot ziens!